نظارت بر اماكن عرضه مواد غذايي ويژه ماه مبارك رمضان آغاز شد
رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: نظارت بر اماكن عمومي و نيز اماكن عرضه مواد غذايي ويژه ماه مبارك رمضان از امروز - يكشنبه - آغاز شد.
'رضا غلامي' در گفت و گو با ايرنا افزود: نظارت بر اين اماكن از يك هفته پيش از ماه مبارك رمضان در دستور كار بازرسان بهداشتي وزارت بهداشت قرار گرفته است.
وي افزود: نظارت اماكن عمومي در ايام ماه مبارك رمضان بيشتر بر اماكني است كه مواد غذايي ويژه اين ماه مانند آش، زولبيا و باميه و شيريني هاي سنتي را عرضه مي كنند.
غلامي ادامه داد: علاوه بر بهداشت مواد غذايي، بهداشت فردي و بهداشت محيطي اماكن فعال در ماه مبارك رمضان نيز كنترل خواهد شد.
وي گفت: حدود سه هزار بازرس در مراكز بهداشتي و درماني سراسر كشور و نيز بيش از يك هزار بازرس نيز در ستادهاي شهرستاني كار نظارت را برعهده دارند.
رييس اداره بهداشت مواد غذايي و بهسازي اماكن عمومي وزارت بهداشت افزود: مراكز بهداشتي هر منطقه نظارت بيشتري بر اماكن فعال تر در ماه مبارك رمضان خواهند داشت.
غلامي يادآور شد مردم در ايام ماه مبارك رمضان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتي در اماكن عمومي، مي توانند مراتب را با شماره تماس 09678 درميان بگذارند تا پيگيري هاي لازم صورت گيرد.